ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN VALİ ERDAL ATA'YA ZİYARET

Vali Ata; “Şehitkamil Belediyemizin Eğitime Desteğini Biliyorum”

Şehitkamil meclis üyeleriyle tek tek tanışıp fikir alış – verişinde bulunan Vali Erdal Ata eğitim için neler yapabiliri meclis üyeleriyle paylaştı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ve Şehitkamil Belediyesi’nin eğitime bakış açısını bildiğini dile getiren Vali Ata; “ Daha önce Şehitkamil Belediyemiz eğitim için okul alanları başta olmak üzere bir çok konuda eğitime verdiği desteği bizlere göstermiştir. Bizler hep birlikte İlimizin eğitimdeki yerini en iyi noktaya çıkarmak istiyoruz. Sizlerinde desteğiyle inşallah bunu başaracağız. Gösterdiğiniz ilgiye, desteğe ve yardıma müteşekkirim" dedi.

Başkan Fadıloğlu; “ Eğitim Konusunda Çok Güzel Projelerimiz Var”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise eğitimin kendileri için önemine değinerek; “ Meclis üyesi arkadaşlarım ve biz eğitimin her türlü yanında olmak için var gücümüzle mücadele ederek elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Valimiz Erdal Ata göreve geldiği günden itibaren eğitim konusundaki hassasiyetini biliyoruz. Bizde bize düşen görevi en iyi şekilde yaparak örnek bir çalışmayla Gaziantep’in eğitimdeki çıtasını yukarı doğru çıkaracağız. Okullarımızı gezerek fiziki şartları yetersiz olan yerleri tespit edip ne yapabiliriz onu konuşuyoruz. Geçen yıl 18 kalemden oluşan, 15 Bin kırtasiye dağıtımımızı bu yılda devam ettirdik. Bizim için önemli olan ben yaptım değil biz yaptık anlayışıdır. Önümüzdeki günlerde eğitim konusunda çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız ” dedi.