ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN KONUT BAŞVURULARINA YOĞUN İLGİ

12 BİN TL PEŞİN VE AYDA 395 TL TAKSİTLE

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şirinevler bölgesinde yaptırılan toplu konut çalışmalarının inşaatı hızla devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesinde ki 2+1 konutların başvuruları sürüyor. Sabah erken saatlerde belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturuyor. 15 Ağustos da başlayan kayıtlara 3 günde 6 bin kişi başvurdu. 12 Bin TL peşin ve ayda 395 TL taksitle ödenecek olan konutlar için vatandaşlar kayıt yerinde uzun kuyruklar oluşturuyor.

 

VATANDAŞLARIMIZIN EV SAHİBİ OLMALARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Nitelikli konutlar yaptırdıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla oturabileceği nitelikli konutlar yapıyoruz. Kayıtlarımız 15 Ağustos Perşembe günü başladı. Vatandaşlarımız ilgisi yoğun oldu. Bizler onların ev sahibi olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Şirinevler bölgesinde yaptırılan toplu konut çalışmalarının inşaatı hızla devam ediyor. Kısa zamanda büyük yol kat ettik” dedi.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Vatandaşlar, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan konutların kendileri için büyük bir önem taşıdığını Gaziantep’te ki konut fiyatlarının maliyetini Şirinevler de ki konutların fiyatı ile karşılaştırırsak yapılan konutların çok uygun olduğunu, zaten kira verdiklerini en azından kira öder gibi ev sahibi olacaklarını ifade ederek, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.