ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN MİNİK KURSİYERLERİNDEN 25 ARALIK GÖSTERİSİ

MİNİKLERDEN BÜYÜK GÖSTERİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katılımıyla Sanayi Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen gösteride minik öğrenciler Antep’in kurtuluş mücadelesinde destan yazan Karayılan, Özdemir Bey, Şehitkamil ve Şahinbey gibi önemli kahramanları canlandırdılar. Usta tiyatro oyuncularını aratmayan üstünlükte bir performans sergileyen minikler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Antep savunmasını kısa gösteriyle çok güzel bir şekilde anlatan çocukların karşısında Başkan Fadıloğlu da duygulu anlar yaşadı. Gösterilerin sonunda minik öğrencileri tebrik eden Başkan Fadıloğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sosyal tesislerde verilen eğitimler sayesinde bilgi ve becerilerini geliştiren çocuklar, geleceğe daha sağlam adımlar atıyorlar.

“ATALARIMIZA LAİK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu sırasında önemli mücadeleler veren kahramanları canlandırdıklarını söyleyen çocuklar, “Yaptığımız gösterisiyle Gaziantep’imizin ne zorluklarla kazanıldığını öğrendik. Atalarımız o zor şartlarda bile kahramanlıklarını elden bırakmayarak Gaziantep’imizi düşman işgalinden kurtardılar. Bizlerde şehrimize ve vatanımıza sahip çıkarak atalarımıza laik olmaya çalışacağız. Gösterimizi izleyerek yalnız bırakmayan ve bizlere her türlü imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na da çok teşekkür ediyoruz” dediler.