ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN PROJELERİ HIZLA İLERLİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen programda soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Fadıloğlu; Şirinevler 1+1 Sosyal Konutları, Şehitkamil Kültür Merkezi, Yarı olimpik Yüzme Havuzu, Hasta Yakınları Konaklama Merkezi, Sosyal Tesisler, Asfalt - Kilit Taşı ve inşaatı süren bir çok projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

1+1 Sosyal konutları 30 Bin 220 TL

İnşaatı hızlı bir şekilde ilerleyen 1+1 Sosyal konutlarının önümüzdeki hafta itibariyle dış cephe boyalarının bitmiş olacağına değinen Başkan Fadıloğlu; “Nisan veya Mayıs ayı itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Vatandaşlarımızın bu evlerden faydalanabilmesi için en az bir yıl Şehitkamil Belediyesi sınırları içinde ikamet ediyor olması, tapuda kayıtlı herhangi bir gayrimenkulü bulunmaması, aile fertlerine ait toplam gelirin asgari ücretin iki katını (1.258-TL) aşmaması gerekmekte olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu; 1+1 Sosyal Konutlarında bulunan dairelerin fiyatlarının ise 30 Bin 220 TL olarak belirlenmiştir. Bu şartları taşıyan vatandaşlarımız, Şehitkamil Belediyesi’ne başvurularını yapabilirler. Daha ayrıntılı bilgi için www.sehitkamil.bel.tr adresine girebilirsiniz” dedi.

Diğer büyük projelere de değinen Başkan Fadıloğlu; Şehitkamil Kültür Merkezi’nin ilk etabının bittiğini, 2. etabına geçildiğini belirterek tam donanımlı bir şekilde Temmuz – Ağustos ayı itibariyle hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Yarı Olimpik Yüzme havuzunun ise şuan temel kutundan çıkıldığını artık bir üst katının kalıplarının alınmasına başlandığını belirten Başkan Fadıloğlu; “Çelik çatı sistemlerinin yapıldığını, kaplama malzemelerinin siparişinin verildiğini kısmet olursa Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu Ağustos ayı itibariyle Milletimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.