ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

BURADA GÖRDÜĞÜMÜZ EĞİTİMLERLE DERSLERİMİZDE BAŞARILI OLUYORUZ

Başak Konakları Sosyal Tesisi Etüt Merkezi’nde öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve sosyal aktivitelere dahil olmalarını sağlamak adına farklı aktiviteler düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, sosyal aktiviteler sayesinde öğrencilere hem eğitim veriyor, hem de sosyal aktivitelerle geleceğe hazırlıyor. Hafta içi 12:00 ile 17:00 arası hafta sonu ise 08:00-17:00 saatleri arasında Etüt Merkezi’ne gelen öğrenciler öğretmenleri tarafından, okulda işledikleri Matematik, Türkçe, Tarih, İngilizce gibi dersleri bir kez daha işleyerek, bilgi tazeliyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete sunulan sosyal tesisler sayesinde vakitlerini iyi değerlendirdiklerini ifade eden öğrenciler, “Mahallemize bu sosyal tesis kurulmadan önce sokaklarda dolaşıyor bazen de evde boş boş oturuyorduk. Şimdi ise Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesis sayesinde zamanımızı iyi değerlendirebiliyoruz. Burada düzenlenen kurslara katılarak, okulda işlediğimiz dersleri yeniden gözden geçirip, bilgimizi yeniliyoruz. Öğretmenlerimiz bizlerle çok iyi ilgileniyorlar. Burada gördüğümüz eğitimlerle derslerimizde de başarılı oluyoruz. Ayrıca burada yeni arkadaşlarda ediniyoruz. Şehitkamil Belediyemizin bu sosyal tesisi bize kazandırdığı için çok mutluyuz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YAKLAŞIK 400 ÖĞRENCİMİZ ETÜT EĞİTİM MERKEZİMİZDEN EĞİTİM ALIYOR

Başak Konakları Sosyal Tesisi İngilizce Öğretmeni Emre Polat, “Etüt Merkezimize ilköğretim ve ortaöğretimden olmak üzere yaklaşık 400 öğrencimiz eğitim alıyor. Öğrencilerimize burada düzenlenen kurslara katılarak okulda işledikleri Matematik, Türkçe, Tarih, İngilizce ve buna benzer dersleri bir kez daha işleterek, bilgilerini taze tutmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize kültürel hayatlarına katkı sağlayabileceğimiz şekilde eğitimler veriyoruz. Burada tüm öğrencilerimize okullarına yardımcı olmak şartıyla, başarılı öğretmenlerimiz vasıtasıyla, bu eğitimleri sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi Etüt Merkezimize alıştırarak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu konuda da öğrenci velilerimizden olumlu yanıtlar alıyoruz. Öğrencilerimize bu tür desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na tüm öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.