ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AİLE OKULU SEMİNERLERİ YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

ÇOCUKLARDAKİ DAVRANIŞ BOZUKLUKLARININ SEBEPLERİ ANLATILDI

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen ‘Aile Okulu’ Seminerinde bayanlara çocuklarda meydana gelen davranış bozuklukları ve ailelerin bu durumda neler yapması gerektiği anlatıldı. Çocukların küçük yaşlarda dışarıdan gördüğü ve örnek aldığı bazı olumsuz davranışları ele alan Psikolog ve Psikoterapist Mehtap ile Sefer Kayaoğlu, verdikleri bilgilerle anne ve babaların duygularına tercüman oldular. Yaklaşık 2 saat süren seminerde özellikle anneler, anlatılanları pür dikkat dinleyerek çocuklarını kötü davranışlardan uzak tutmanın yollarını öğrendiler. Anlatılan konulara zaman zaman eşlik eden vatandaşlar, merak ettikleri tüm soruları yönelterek geniş bilgi aldılar.

“SEMİNER SAYESİNDE DOĞRU BİLGİLER EDİNDİK”

Şehitkamil Belediyesine düzenlediği ‘Aile Okulu Seminerlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyemiz sosyal ve kültürel anlamda önemli programlar düzenleyerek bizlerin doğru bilgilenmesine vesile oluyor. Bu gün burada özellikle çocuklarımızın eğitimi ve onlara yaptıkları olumsuz davranışların neticesinde nasıl yaklaşacağımız anlatıldı. Çocuklarımızla aramızdaki iletişimin kuvvetli olması için faydalı bir seminer oldu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na böyle önemli ve eğitici seminer düzenlediği için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada böyle eğitici programlar düzenlemeye devam edilir” dediler.