ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ANNE EĞİTİM MERKEZİ AÇTI

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Çıksorut Mahallesi’nde açılan Anne Eğitim Merkezinin açılış törenine   M.Rıdvan Fadıloğlu’nun eşi Seval Fadıloğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli  katıldı.

 

FADILOĞLU; BİR TOPLUM ANCAK EĞİTİMLİ ANNE ELİNDE YÜKSELİR.

           Şehitkamil Belediye Başkanı M.Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa yaptığımız  bu tesis annelere  kendilerini geliştirecekleri, eğitme dayalı sosyal yaşantı sunacak ve  bunun sonucunda aldıkları eğitimi çocuklarına yansıtan anneler toplumuza değer katacaktır dedi. Başkan Fadıloğlu “Anne Merkezimiz eğitim vermeye başlamıştır. Anneler eğitim alırken 0-6 yaş grubundaki çocuklar da eğitmen gözetiminde çeşitli oyunlar oynuyor ve kütüphanede kitap okuyarak anneleriyle birlikte eğitim görüyor. Anne Merkezinde kadınlara yönelik olarak şimdilik zaruri olan  çocuk eğitimi, bakımı ve sağlık gibi konularda  eğitim verilmektedir. Ama  bununla yetinmeyeceğiz ilerleyen zamanlarda kadınlara yönelik  olarak belediyemiz değişik sosyal etkinliklerde bulunacak, verilen  eğitimin  çeşitliliğini artıracaktır” dedi.

        Konuşma sonrası Anne Merkezini  gezen Başkan Fadıloğlu ve beraberindekiler Bayanlara eşarp dağıtarak 8 mart dünya kadınlar gününü kutladılar. Anne merkezinde Çocuklarla ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuk oyun grubunda çocukları eğlendirdi.