ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜ'NÜ PROGRAMLA KUTLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Mütercim Asım İlköğretim Okulu bahçesinde annelerin yoğun katılımıyla düzenlenen programda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, annelere karanfil dağıttı. Karanfil dağıttığı sırada annelerin elini öperek samimi bir sohbete tutuşan Başkan Fadıloğlu’na annelerde yakın ilgi gösterdi. Başkan Fadıloğlu’nu güler yüzlü bir biçimde karşılayan anneler, Fadıloğlu’nun hem çalışmalarından hem de kişiliğinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Annenin yaşam ve bireyler için öneminden bahseden Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu; “Annelere ve babalara olan sevgimiz ömür boyu devam etmesi gerekir. Annenin ve babanın hakkının ödenmesi mümkün değildir. Dünyada hiç kimse karşılıksız bir şey vermez. Karşılıksız bir şeyleri ancak anne ve baba verir. Yemeyecek yedirecek, içmeyecek içirecek ve her türlü imkanları seferber edecek. Huzurlu bir yaşantısı olan birini görürseniz bilin ki bunun temelinde anne ve baba duası vardır. Anne ve baba duasını almayanlar iflah olmazlar. Anne ve babamıza karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerek. Tabi hiç kimse evladının kendinden kötü olmasını istemez. Daha iyi olmasını ister. Evlatlarda inşallah bunlara layık olur. Bu tür etkinlikleri kurumlar arası işbirliği çalışmaları çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında okulun bahçesinde de hayatı yaşamak adına bu tür organizasyonları yapıyoruz. Çocukları yalnızca okula göndererek öğretmenlere teslim etmekle nitelikli bireyler yetiştiremezsiniz. Ebeveynlerinde eğitimli olması gerek. Bundan ötürü veli olarak bizimde üzerimize düşen görevlerini yerine getirmemiz lazım. Bizlerinde bir eğitim alması gerek. Bende iki çocuk yetiştiren bir baba olarak konuşuyorum. Allah büyükleri başımızdan eksik etmesin. Onların duasını alanlardan nasip eylesin” dedi.

Başkan Fadıloğlu konuşmasının ardından, eğitime katkıda bulunanlara plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Okul yönetimi de Başkan Fadıloğlu’na tertip ettiği program sebebiyle çiçek takdimi yaparak teşekkür etti.