ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU YENİLEDİ

İstasyon meydanındaki törene Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Er, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Meclis üyeleri, protokol mensupları ve çok sayıda Belediye çalışanı katıldı.

Şehitkamil Belediyesi 3 adet kabinli kamyonet, 10 adet çift kabinli kamyonet, 2 adet 14+1 minibüs, 1 adet 17+1 minibüs, 8 adet damperli kamyon 2 adet 24+1 minibüs, 2 adet otobüs’ü yapılan törenle bünyesine dahil etti.

BAŞKAN FADILOĞLU: YENİ ARAÇLARLA HIZLI ÇÖZÜMLER

Törende Konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Yenilenen araçlarla Şehitkamil’de hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz. Belediye faaliyet ve hizmetlerinde kullanılacak bu yeni araçlarla sorunlara daha etkin ve hızlı çözümler uygulayacağız.”dedi.

Konuşma sonrasında, direksiyona geçen Başkan Fadıloğlu, yeni araçların ilk denemesini yaparken, protokol mensupları da ona eşlik etti.