ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINDA DURMUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BEŞ MAHALLEDE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA VE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Modern ve güvenilir ilçe olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Şehitkamil Belediyesi bu anlayışla sokak sağlıklaştırma ve asfalt yapımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hava koşullarının istenilir düzeye gelmesinin ardından planlanmış projeler kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ihtiyaç duyulan yerlere yönlendiren Şehitkamil Belediyesi mahalle olan köylerde asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Aktoprak’a bağlı Bahçelievler, Cumhuriyet, Sam, Nesibi ve Hacıkamber mahallerinde beş farklı ekiple sıfır asfalt ve yama çalışmalarını sürdürüyor.

TEK TEK EKSİKLERİMİZ TAMAMLANIYOR

Yapılan hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Başkanı Rıdavan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Aktoprak Nesibi mahalle muhtarı Mevlüt İnce; “ Daha önce mezarlığımız kilit taşı yapılarak düzenli hale getirildi. Okulumuzun bazı ihtiyaçları vardı bunlar belediyemiz tarafından giderildi. Şimdide yollarımız asfalt yapılıyor. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz” dedi.

YENİ YAPILAN YOLDA ÇOCUKLARIN SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Nesibi mahallesinde oturan çocuklar sevinçlerini yeni yapılan asfaltın üstünde oynayarak ve koşarak gösterirken Nesibi mahalle sakinleri ise; “Toz ve toprak çilesi artık sona eriyor. Burada yapılan asfalt ve yama çalışmalarından sonra artık mahallemiz yeni bir görünüme kavuşuyor. Başkanımıza faydalı çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz” dediler.