ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AŞURE İKRAMINA DEVAM EDİYOR

CUMA GÜNÜ AŞURE İKRAMI İLE TATLANDIRILDI

Her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramı yapan Şehitkamil Belediyesi, Cuma günü vesilesi ile Küsget Sanayi Sitesi Cami ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde aşure ikramında bulundu. Aşure alan vatandaşlar stant içerisine geçerek, ikram edilen aşureyi dualar eşliğinde tükettiler.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi aşure ikramında bulundu. Bu mübarek Muharrem ayında birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılacaktır. Muharrem Ayı, İslam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine de bu ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.