ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAHAR TURNUVASI SONA ERDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bahar Kupası Turnuvasında rakiplerini tek tek yenerek şampiyon olan Suruçspor’da, şampiyonluk sevinci yaşandı. Turnuvanın ikincisi Gençlergücü kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşarken, Doğubirlik takımı ise üçüncülük kupasıyla yetindi.

Bölge Başkanı Polatkol; “Tüm Emeği Geçenleri Tebrik Ediyor, Başkanımız Fadıloğlu’na Teşekkür Ediyorum”

Turnuvanın en centilmen takımı Göztepe, en centilmen futbolcusu Metin Kasar, en centilmen başkanı ise Gölcespor Kulüp Başkanı İbrahim Uğurlu seçildi.
Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden ve dereceye giren takımları tebrik eden Çıksorut Bölge Başkanı Mehmet Polatkol, “Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bahar Kupası adı altında düzenlediğimiz turnuva centilmence geçti. Tüm takımların idarecilerini, antrenörlerini ve sporcularını tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Gençlere Spor İçin Gerekli Desteği Veriyoruz”

Final maçını izleyen ve dereceye giren takımların ödüllerini veren Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada ise, “Sporun içerisinden gelen birisi olarak sizleri tebrik ediyorum. Gençlerin spor yapması için gerekli desteği veriyoruz. Çıksorut Bölgesi’nde düzenlenen Bahar Kupası Turnuvası’na katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Dereceye giren takımları da kutluyorum. Şehitkamil Belediye Başkanı olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” şeklinde konuştu.

Törenin ardından başkan Fadıloğlu; sporcularla birlikte kaleye şut denemelerinde bulunarak isabetli atışlarıyla futboldaki başarısını bir kez daha gösterdi.