ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAYAN SPOR MERKEZLERİ YAZ DÖNEMİNE HAZIR

ŞEHİTKAMİLLİ HANIMLAR SPOR MERKEZLERİNDEN MEMNUN

Yılın 365 günü herkes için spor felsefesiyle birçok sportif organizasyona başarıyla imza atan, amatör sporu ve sporcuyu destekleyen Şehitkamil Belediyesi, spor yaparak sağlığını korumak isteyen vatandaşları da unutmuyor. İlçe genelinde 16 farklı adreste fitness, pilates, step, aerobik, zumba ve jimnastik branşlarında eğitim veriyor. Alanlarında uzman eğitmenler, farklı sağlık problemleri yaşayan üyelerde sporun iyileştirici etkisi ile yardımcı olmayı da ihmal etmiyor. Şehitkamil Belediyesi Bülbülzade El Beceri Kursu Spor Merkezinde eğitim gören hanımlar verilen hizmetten memnun olduklarını ifade ederek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde verilen her türlü hizmetten memnun olduklarını belirten hanımlar, kilo vermek ve formda kalmak gibi amaçlarının yanında farklı branşlarda yaptıkları sportif etkinlikler neticesinde bel fıtığı, boyun fıtığı ve kas problemleri gibi birçok rahatsızlığı da spor sayesinde aştıklarını söyledi.

ÜYELERİMİZ SPOR YAPARAK SAĞLIK DEPOLUYOR

Şehitkamil Belediyesi Bülbülzade El Beceri Kursu Spor Merkezi eğitmeni Merve Mertyürek; “Tesislerimizde eğitim gören üyelerimiz verilen hizmetlerden dolayı oldukça memnunlar. Tesisimizin de içinde olduğu 16 spor merkezimizde gerek alet donanımı gerekse verilen eğitimin kalitesi açısından oldukça iyi. Tüm üyelerimiz spor yaparak daha sağlıklı bir yaşama adım atıyorlar. Ben bizlere ve üyelerimize sunulan bu imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.