ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BEYKENT'TE "BEŞ YILDIZLI" SOSYAL TESİS YAPIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Beykent’te Komplike Bir Sosyal Tesis Yapıyor

Şehitkamil İlçesinin birçok semtinde var olan sosyal tesislerin sayısı ile birlikte, hizmet alanı ve kapsamı da genişletiliyor. Bu konuda geniş bir çalışma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Beykent’te komplike bir Sosyal Tesis yapıyor. 3000 metre kare alan üzerine kurulacak olan sosyal tesise ‘akıllı tesis’ adını veren Başkan Fadıloğlu, ‘Vatandaşların gerek alı-veriş, gerekse sosyal aktiviteler konusunda faydalanacağı bir tesis oluşturacaklarını ifade etti.

Bu Beş Yıldızlı Sosyal Tesisle Beykent’te Canlılık Gelecek

Mevcut sosyal tesisleri inceleyip, vatandaşların ve teknik personellerin görüşünü harmanlayarak oluşturdukları tesisin büyük beğeni toplayacağına dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: ‘Sosyal tesisimizin içerisinde; 1000 metre kare alanı kapsayan süper market, zemin katta etüt merkezleri, pide fırını, dükkanlar, bay-bayan taziye evi, çocuk oyun salonları ve çok amaçlı salonlar yer alacaktır. Yeni gelişen Beykent’in bu sosyal tesisle birlikte canlılık kazanacağını tahmin ediyoruz’.

Başkan Fadıloğlu, hızlı büyüyen ve doğru gelişen bir ilçe oluşturmak için, yapılacak olan tüm sosyal donatıları çağın standartlarına göre inşa etmeye büyük özen gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor

Beykent’e Beş yıldızlı sosyal tesis yapılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Beykent Mahalle sakinleri ‘Başkanımızdan Allah razı olsun sık sık mahallemizi ziyaret ederek yapılan sosyal tesis inşaatını yerinde inceliyor ve çalışmaları hızlandırıyor. Bu komplike tesis sayesinde kasabımız, fırınımız marketimiz kısacası bütün ihtiyaçlarımız karşılanacak. Sosyal tesisimiz işlevsel hale geldikten sonra Mahallemiz daha da gözde bir mahalle olacak. Belediyemizin yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Bu çok işlevsel sosyal tesisin yapımında emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve Belediye yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.