ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BEYLERBEYİ SOSYAL TESİSİ TEMELİ ATILDI

Şehitkamil Belediyesi hazırladığı projelerle, bölgenin sosyal entegrasyonunu hızlandırmayı hedefliyor.

Projeyi bizzat takip eden, Başkan Fadıloğlu; ilçe sınırlarına dahil edilen Beylerbeyi mahallesi’nde ilk hedeflerinin, sosyal hayatı canlandırmak olduğunu belirtti. İşe Sosyal Tesis kurarak başladıklarını söyleyen Fadıloğlu “600 m2'lik alanda, iki katlı olarak projelendirilen modern tesisimiz çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine girecek." dedi.

FADILOĞLU:HEDEFİMİZ EŞİT HİZMET

Şehitkamil ilçesinde yaşayan tüm vatandaşların, hizmet standartlarından eşit bir şekilde yararlanma hakkı olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu: “biz de tüm çalışmalarımızı bu ilke çerçevesinde şekillendiriyoruz. Düşüncelerimizi başarmak için kent yaşamının gerisinde kalmış ücra mahallelere ve yeni kurulan konut alanlarına ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.