ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BİNLERCE KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

VATANDAŞLAR AŞURE ALMAK İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTURDU

Her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem Ayı dolayısıyla Demokrasi Meydanı’nda stant kuran Şehitkamil Belediyesi, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Dağıtım sırasında vatandaşlar bir kase aşure alabilmek için uzun kuyruklar oluşturduğu gözlendi. Aşure alan bazı vatandaşlar parkta ve kurulan stant içerisine geçerek, ikram edilen aşureyi dualar eşliğinde tükettiler.

VATANDAŞLARDAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan Şehitkamil Belediyesi’nden Allah razı olsun. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılacaktır. Muharrem Ayı, İslam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Öte yandan, Şehitkamil Belediyesi, 70 sosyal tesiste ve 40 kurumda 7 gün sürecek aşure programında 100 bin kişiye aşure ikramında bulunacak.