ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BİNLERCE SPORCUYU ŞENLİKTE BULUŞTURDU

KATILIMCILAR SPORTİF ETKİNLİKLERLE KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRDİ

Şehitkamil Belediyesi, M1 Gaziantep AVM ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle organize edilen Bahar Spor Şenlikleri’nde büyük coşku yaşandı. Sokak basketbolu,  satranç, masa tenisi, dart, geleneksel çocuk oyunları ve minyatür kaleye penaltı atma parkurlarında farklı yaş gruplarında centilmence yarışan binlerce sporcu, heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşadı. Halkoyunları toplulukları ve İstikrar Spor Kulübü’ne bağlı tekvando ve karate takımları sporcularının özel gösterileri ile renk kazanan etkinliklerle ilgili bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize ettiğimiz Bahar Spor Şenlikleri 6 farklı branş parkurunda farklı yaş gruplarında binlerce sporcunun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Etkinlikler 2 farklı etaptan oluşacak ve 4 Haziran 2016 Cumartesi günü oynanacak final müsabakalarının ardından yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Tüm yarışmacı sporcularımıza başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SAYILAR BU KEZ SOKAKTA ATILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde havuzdan kortlara, parkeden yeşil sahalara birbirinden farklı organizasyonlarda binlerce genç öğrenciyi bir araya getiren Şehitkamil Belediyesi’nde etkinlikler açık hava organizasyonlarıyla devam ediyor. Bahar Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası’na katılan potanın dev adam ve perileri, düzenlenen etkinliklerden oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Şehitkamil Belediyesi’nin basketbol branşında düzenlediği etkinliklerle ilgili değerlendirmelerde bulunan  Ünler Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Öztürk, “Şehitkamil Belediyemizin kurumlar arası işbirliği ile organize ettiği etkinliklere keyifle katılıyoruz. Mart ayının başından itibaren bu güne kadar farklı branşlarda düzenlenen tüm etkinliklerde yerimizi almaya çalıştık. Farklı okullarda görev yapan öğretmen arkadaşlarımızın ve değerli öğrencilerimizin de görüşleri bu şekilde. Ben, tüm katılımcılar adına organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

SPORTİF ORGANİZASYONLAR GENÇLERİ MUTLU EDİYOR

6 farklı branşta düzenlenen Şehitkamil Belediyesi Bahar Spor Şenlikleri’ne katılan genç sporcular, düzenlenen sportif etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini, bu organizasyonlarda yeteneklerini sergileyebilme fırsatı elde ettiklerini söyledi. Spor şenliklerinde eğlenceli etkinliklere katılan genç sporcular, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve M1 Gaziantep yönetimine teşekkür etti.