ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BÖLGESEL FUTBOL TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ FUTBOL AKADEMİSİNDEN BÖLGESEL HİZMET

Bünyesinde her yıl binlerce genç krampona nitelikli eğitim veren Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi, çalışmalarına bölgesel anlamda da futbol alt yapısına yaptığı hizmetlerle devam ediyor. Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Okulu, Adıyaman Çınar Spor Kulübü Futbol okulu,  SANKO Spor Kulübü Futbol Okulu gibi bölgesel anlamda birbirinden önemli futbol okullarının katılımı ile gerçekleştirilen Bölgesel Küçükler Futbol Turnuvasına Ev Sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisinin, Genel Koordinatörü Necmi Karaoğlan Turnuva sonrasında yaptığı değerlendirmede;  “Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri ile gerçekleştirdiğimiz Küçükler Bölgesel Futbol Turnuvasında 100’e aşkın küçük ve minik yaştaki krampona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bu tip turnuvalarda asıl hedefimiz sporcularımızın  birbirleri ile kaynaşabilmelerini  ve  centilmence yarışabilme yetilerinin gelişmesini sağlamaktır. Ben umut ediyorum ki bu hedef doğrultusunda futbolumuzda yeni yetişen jenerasyon gerek fair play ruhuna gerekse futbolun bütünleştirici özeliklerine yeterince hakim olacaktır” ifadelerini kullandı.

Karaoğlan sözlerinin devamında, Turnuvaya katılan tüm illerin temsilcilerine, antrenör ve sporcularına, turnuvanın gerçekleşmesine katkı sağlayan Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığına teşekkür etti.