ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BÖLGESEL GENÇLİK KAMPINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GENÇLİK KAMPINDA FAALİYETLER HIZ KESMİYOR

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kamp Merkezi, birbirinden farklı organizasyonlarla binlerce öğrenciye ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2014- 2015 Eğitim – öğretim yılının başlamasıyla kapılarını il genelindeki okullara açan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında etkinlikler bölgesel kamplarla devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Seyyah Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü iş birliği ile düzenlenen bölgesel kampa Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa illerinden katılan genç izciler, Şehikamil Belediyesi Düllük Tabiat Parkının doğal atmosferinde birbirinden farklı etkinlik ve aktivitelere katılmanın mutluluğunu yaşadılar. 90 yakın izcinin katılımı ile 3 gün boyunca devam eden kampta genç izciler,  paintball oyunundan, okçuluğa, zipline etkinliğinden, pentatlon sahasındaki zorlu parkurlara kadar kendileri için programlanan birçok etkinliğe katılarak memleketlerine mutlu bir şekilde döndüler.

BAŞKAN FADILOĞLU GENÇ İZCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Şehikamil Belediyesi Düllük Tabiat Parkında yer alan Gençlik Kamp Merkezinde düzenlenen Bölgesel Gençlik Kampına çevre illerden katılan izcileri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kampın ikinci gününde düzenlenen etkinliklerde eğitim parkurlarını bir bir ziyaret etti. İzcilerle birlikte etkinliklere katılmayı da ihmal etmeyen başkan Fadıloğlu,  genç izcileri Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kamp Merkezinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Kamp esnasında genç izcilerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, kamp alanı kapısının yıl boyunca etkinliklere katılmak isteyen gençlere açık olduğunu ifade etti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ HER ZAMAN KAPILARINI BİZLERE AÇIYOR

Şanlıurfa’dan gelen izci grup lideri Muhammed Akpolat, “izci kardeşlerimizi böylesine güzel tesislere getirmemiz bizim için gurur verici. İp parkuru, tırmanma duvarı, paintball sahası, pentatlon sahası gibi oyun alanlarında izcilerimiz eğitim gördüler. Buradaki hocalarımız ise gerçekten izcilerimize eğitici bilgiler sundular. Şanlurfa’da, Diyarbakır’da ve Malatya’da böylesine anlamlı bir tesis yoktur. Biz daha öncede Şehitkamil Belediyesi tarafından kurulan izci kampını ziyaret etmiştik. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz her zaman kapılarını bize açıyor. Bunun için Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm hocalarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı izci grubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.