ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BOZULMUŞ CİĞER ELE ĞEÇİRDİ

FADILOĞLU: HALKIN SAĞLIĞIYLA OYNAMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR

Yapılan denetimlerin genel bir değerlendirmesini yapan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, denetimler konusunda kesinlikle taviz vermediklerini ve aynı titizlik ve ciddiyetle çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

İnsan sağlığının korunmasının tüm hizmetlerin üzerinde olduğuna dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Halkımızın güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Sağlık söz konusu olunca, hiçbir ihmali ve hatayı kabul etmek mümkün değildir. Belediyemize gelen ihbar telefonlarında da ilk önceliğimiz gıda satışı ve imalatı üzerine olanlardır. Mobilize olarak çalışan ekiplerimiz anında olay yerine intikal ederek, gerekli denetimleri yapmaktadır” dedi.

Başkan Fadıloğlu, vatandaşların bu konudaki her türlü ihbar ve şikayetlerini 444 27 02 nolu Alo Belediye hattına bildirebileceklerini de hatırlattı.