
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BOZULMUŞ CİĞER ELE ĞEÇİRDİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
FADILOĞLU: HALKIN SAĞLIĞIYLA OYNAMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR
Yapılan denetimlerin genel bir değerlendirmesini yapan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, denetimler konusunda kesinlikle taviz vermediklerini ve aynı titizlik ve ciddiyetle çalışmaların devam ettiğini vurguladı.
İnsan sağlığının korunmasının tüm hizmetlerin üzerinde olduğuna dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Halkımızın güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Sağlık söz konusu olunca, hiçbir ihmali ve hatayı kabul etmek mümkün değildir. Belediyemize gelen ihbar telefonlarında da ilk önceliğimiz gıda satışı ve imalatı üzerine olanlardır. Mobilize olarak çalışan ekiplerimiz anında olay yerine intikal ederek, gerekli denetimleri yapmaktadır” dedi.
Başkan Fadıloğlu, vatandaşların bu konudaki her türlü ihbar ve şikayetlerini 444 27 02 nolu Alo Belediye hattına bildirebileceklerini de hatırlattı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇTI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AHLAT’TA YERİNİ ALDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI 24 AĞUSTOS’TA KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE HİZMET ATAĞI
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ’’DAN ŞİRİNEVLER’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’A SÜRPRİZ KARŞILAMA
ŞEHİTKAMİL'DE GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR ALLEBEN İLE HEM ÖĞRENDİ HEM SERİNLEDİ