ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BURAK SPOR MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

SAĞLIKLI ANNELER SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRECEK

Şehitkamil Belediyesi, spor yaparak sağlığını korumak ve formda kalmak isteyen bay ve bayanların yoğun ilgi gösterdiği spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gazikent bölgesinde hizmet vermeye başlayan Burak Spor Merkezi 500’e aşkın üyeye 3 aylık dönemlerde farklı saat ve seans seçenekleriyle spor yapma imkanı sağlıyor. Şehitkamil Belediyesi Burak Spor Merkezi Bayan Grupları Eğitmeni Cemile Koç, Şehitkamil Belediyesi Burak Spor Merkezi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “ Tesisimiz gündüzleri bayanlara akşamları ise saat:17.00’den sonra beylere hizmet veriyor, Tesisimiz fitness branşının yapılacağı tüm modern cihazlarla donatılmış durumda. Yine tesisimizde üyelerimize sadece spor yaptırmıyor aynı zamanda bel fıtığı ve benzeri rahatsızlıkları gibi konularda da destek veriyoruz. Kursiyerimizin beslenmesi, boy-kilo endeksi ve yağ yüzdeleri gibi sağlıklarını ilgilendiren konularda da yardımcı oluyoruz. Sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenen ev hanımları ve özelikle annelerimiz, kendi çocuklarına da bu önemli bilgileri aktararak öğreterek sağlıklı nesillerin yetişmesine büyük katkı sağlıyorlar. .Ben, spor merkezimiz civarında ikamet eden tüm hanımları ve beyleri daha sağlıklı bir yaşam için spor merkezine davet ediyorum” dedi.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR YAPMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Burak Sosyal Tesisi Bayan Spor Merkezinde pilates kursundan faydalanan kursiyerler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize kurulan spor merkezine gelerek, spor yapıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya gayret gösteriyoruz. Eskiden mahallemizde bu tür tesisler yoktu. Sağolsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sayesinde böylesine güzel bir tesise sahip olduk. Burada hocalarımız nezaretinde çeşitli spor aletleriyle düzenli spor yapmaya çalışıyoruz” diye konuştular.