ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN TEMİZLİK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Dülük Tabiat Parkında temizlik çalışanları ile bir araya gelen Başkan Fadıloğlu “ Artık bu buluşmaları geleneksel hale getirdik. Her birim kendi içerisinde bu tür piknik organizasyonlarını rutin halde yapıyor. Bundan sonra da bu tür etkinliklere hep beraber imza atacağız. Tabi bundan önce böyle bir imkanımız böyle bir mekanımız yoktu. Fakat şimdi bu imkanlar oluştu. Dülük de yeni yapılan düzenlemelerle birlikte artık burada böyle organizasyonlara imza atmaya devam edeceğiz. Temizlik ekibi olarak bizim yüzümüzü güldüren birimlerden birisiniz. Çok zor bir iş yapıyorsunuz. Bizler de bunun farkındayız. Biz bir ekibiz. Biz belediye olarak birbirimize muhtaç olan bir kurumuz. Çünkü biz hizmet üretiyoruz. Bizler her ne kadar bu işleri belli bir karşılık üzerinden yapıyor olsak da bizler diğer bir karşılık olarak da hayır duası alıyoruz. Şehitkamil ilçesinde sizlerin sayesinde vatandaşlarımızın çöpleri toplanıyor, sokakları temizleniyor, park ve bahçeler insanımızın rahatça vakit geçirebileceği hijyenik ortamlar haline geldi. Bu nedenden ötürü yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı tek tek tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞANLAR OLARAK İHTİYACIMIZ OLAN BİR ETKİNLİKTİ

İş çıkışı Dülük’te bir araya gelen Şehitkamil Belediyesi Temizlik çalışanları ise, “ Bizler temizlik çalışanları olarak çok kalabalık bir birimiz. Haliyle aramızda tanımadığımız kaynaşamadığımız arkadaşlarımız vardı. Belediyemizin organizasyonu sayesinde bir arada güzel vakit geçirdik. Bu aramızda ki kaynaşma ve birliktelik için de güzel bir vesile oldu. Hep birlikte yemekler yedik, oyunlar oynadık. Çalışanlar olarak bizim de ihtiyacımız olan bir şeydi. Başkanımıza böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz” dediler.