ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ CAMİLERi DEZENFEKTE EDİYOR

Şehitkamil temizlik ekipleri Gazikent, Belkıs, Burak, Atakent, Aydınlar, Göllüce, Salahattin Eyyubi, Güzelyurt, Karaoğlan ve Umut Mahallesi olmak üzere 25 camiinin temizlik ve dezenfekte edilmesi işlemleri temizlik ekiplerince tamamlandı.Temizlik ekipleri halıların temizlik işlerinde Duo-p ilacı kullandıklarını ve 6 ay boyunca mantara,  akorlara ve çeşitli bakterilere karşı tüm sağlık önlemlerini aldıklarını belirttiler.

Halk sağlığının önemli olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 10 kişilik ekip oluşturduklarını ve ilçe sınırları içerisindeki camilerin içte ve dış temizlik dezenfeksiyonunu yapacaklarını ifade etti. İlçede gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları çerçevesinde ibadethaneleri de dezenfekte ederek katkı da bulunmak istediklerini belirten Başkan Fadıloğlu; “halkımızın  ortak kullanımında olan alanlardaki sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız, şehitkamil halkının sağlığı için toplu kullanılan alanlarda dezenfekte çalışmalarına periyodik olarak devam edeceğiz ” dedi.