ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇANAKKALE FUTBOL TURNUVASI MUTLU SONLA BİTTİ

ŞAMPİYON KRAMPONLAR GAZİANTEP’İ GRUP ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

Çanakkale Zaferinin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde “Gaziler Şehrinden Şehitler Diyarına Selam Olsun” sloganı ile bir dizi etkinlik, yarışma ve şampiyonalar düzenleyen Şehitkamil Belediyesi,  organizasyonların sonuncusu olan Okul Sporları Yıldızlar Kategorisi Çanakkale Futbol Turnuvasında da bir yandan sporcu öğrencilere yönelik çeşitli etkinlik ve aktiviteler düzenlerken,  bir yanda da Çanakkale zaferinde sergilenen eşsiz kahramanlığı anlattı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği 100 maçlık dev organizasyonda,  dereceye giren okulları çeşitli sportif malzemelerle ödüllendiren Şehitkamil Belediyesi,  turnuvada dereceye giren okulların beden eğitimi öğretmeni ve sporcu öğrencilerinden büyük takdir topladı.  Turnuvada erkekler kategorisinde Turgut Özal Orta Okulu Şampiyonluğunu ilan ederken, kızlar kategorisinde ise Akkent Orta Okulu şampiyonluk ipini göğüsledi.

TURNUVAYA KATILAN TÜM OKULLARIMIZI KUTLUYORUZ

Okul Sporları Yıldızlar Kategorisi Çanakkale Futbol Turnuvası ödül töreninde sporcu öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcı M. Hayri Özkeçeci,  turnuvaya katılan tüm okulları gönülden kutladıklarını belirtti. Özkeçeci, “Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle iki farklı kategoride düzenlediğimiz futbol turnuvalarını bu gün başarılıyla tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Geçtiğimiz günlerde küçükler kategorisinde dereceye giren sporcularımızın mutluluğunu paylaştık, bu günde yıldızlar kategorisinde büyük mücadeleler sonucunda dereceye giremeye hak kazanan sporcularımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Ben turnuvaya katılan 51 okul futbol takımını, turnuvayı sorunsuz bir şekilde idare eden hakemlerimizi ve teknik personeli,  ayrıca birçok sportif organizasyonda iş birliği içinde olduğumuz ve Gaziantep ve Türk sporuna önemli hizmetler yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelimizi kutluyorum”  dedi.