ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ CUMARTESİ GÜNÜ VERGİ MESAİSİ YAPACAK

Şehitkamil Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2012 yılı vergilerinin 1. taksitini yatırmak isteyen mükellefler için 26 Mayıs Cumartesi günü fazla mesai yapacak. Mükellefler için Şehitkamil Belediyesi hizmet binasındaki 3 vezne sabah 08.00'dan akşam saat 16.00'a kadar başvuruları kabul edecek. 6111 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'dan yararlanarak gecikmiş vergilerini taksitlendiren vatandaşların bu tarihlerde de ödeme yapabileceğini belirten belediye yetkilileri, “2012 yılı Emlak, İlan-Reklam ve ÇTV vergilerinin 1. Taksiti ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona erecek. Vergilerinin 1. taksitini ödemek isteyen mükelleflerimiz, Cumartesi günü açık olan veznelerimizden vergilerini yatırabilirler. Ayrıca kamuoyunda Torba Yasa olarak bilenen ve vergilerini taksitlendiren vatandaşlarımızdan da vergi taksitlerini zamanında ödemelerini istiyoruz.

Yerel yönetimlerin şehircilik alanında ve sosyal belediyecilikte yapmış olduğu hizmetlerin temelini, vergi gelirlerinin oluşturduğu, bu nedenle vatandaşlardan toplumsal bir hassasiyet beklendiği ifade edilen açıklamada, vergi ödemelerinin, "www.sehitkamil.bel.tr" adresindeki ilgili linkten de yapılabileceği kaydedildi.