ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ DAR GELİRLİ AİLELERİ UNUTMADI

İSTEDİKLERİ GİBİ ALIŞVERİŞ YAPABİLİYORLAR

Kurulduğu günden bu yana yardıma muhtaç ailelerin giyim, gıda, temizlik malzemesi gibi her türlü ihtiyacını karşılayan Şehitkamil Belediyesi Gıda bankası bu yılda ramazan ayında gıda yardımı ile ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu. Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle giyim yardımı da yapan Gıda Bankası yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Gıda bankasında bulunan giyim mağazası ile ihtiyaç sahibi aileler istedikleri gibi alış veriş yapabiliyor.

HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hayırsever vatandaşlara gıda bankasına destek oldukları için teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayı nedeniyle ailelerimize giyim yardımı yapıyoruz. Gıda bankası yalnızca gıda değil, giyim kuşamına kadar her türlü vatandaşımızın ihtiyacını görüyor. Tabi biz bu yardımları hayırsever vatandaşların desteği ile yapıyoruz. Ben buradan yine tüm hayırseverlere teşekkür etmek istiyorum. Bizim buraya Gıda Bankasına kayıtlı olan ailelerimiz günlük olarak çağırılıyor. Belirli gün aralığında vatandaşlar mağazamızdan istedikleri gibi alışveriş yapabiliyorlar. Burada her aile için beş ferde buradan giyim yardımı yapıyoruz. Ben buradan en içten dileğim ile tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu hayırda bize yardımcı olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.