ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'DEN BİR SAĞLIK OCAĞI DAHA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesi’ne yaptırılan 248 m²’lik sosyal tesis protokolle 5 yıllığına İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi. Sağlık ocağı; Acil sağlık hizmetleri komuta merkezi, toplum sağlığı merkezi ve aile sağlığı merkezi olarak faaliyet gösterecek. Sağlık merkezi Zemin kat, 2 normal kat, olmak üzere toplam 3 kattan oluşmaktadır.

Valilikteki sağlık ocağı devir törenine Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serdar Tolay katıldılar.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu`na teşekkür eden Vali Süleyman Kamçı; "İlimizde sağlık ve eğitim en önemli ihtiyaçlar. Şehitkamil Belediyesi de bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında gayret göstermekte ve sağlık alanında bu güne kadar 11 sağlık ocağı ve 1 adet Semt polikliniğini Valiliğimize devretmiş olup İlçe halkının sağlık konusundaki ihtiyaçlarının karşılanmasında, önemli katkılar sağlamıştır. Sağlık ve eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayan başta belediyeler olmak üzere tüm kurum kuruluş ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

-FADILOĞLU; İHTİYAÇ OLAN HER YERDE, SAĞLIK OCAĞI

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı konuşmada ise bu alandaki desteklerinin süreceğini belirterek, yeni devredilen sağlık ocağıyla birlikte şimdiye kadar 13 sağlık tesisini sağlık müdürlüğü emrine verdiklerini, söyledi. Başkan Fadıloğlu; “Acil sağlık hizmetleri komuta merkezi, toplum sağlığı merkezi ve aile sağlığı merkezi olarak faaliyet gösterecek olan tesis 3 katlı olup hizmete hazır hale gelmiştir. İlçemiz vatandaşlarının sağlık alanında zorluk çekmemeleri için bu tip çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Kamçı, Başkan Fadıloğlu ve İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serdar Tolay tarafından protokol imzalandı.