
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'DEN HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRME SEMİNERLERİ YAPIYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
“Erken Teşhis Çok Önemli”
Tüm kanser türlerinde erken teşhis ve tanının önemine değinen Dr. Gürkan; “Kanserin tedavisinde en önemli safhayı erken teşhis oluşturuyor. Bunun için de insanlarımızın Kanser türlerinin belirtileri konusunda bilinçlenmesi gerekiyor. Bizler bunu sağlamak için KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi) olarak, çeşitli eğitim seminerleri düzenliyoruz. Şehitkamil Belediyesinin davetiyle Nurtepe Sosyal Tesisi’nde sunduğumuz seminer ile bu bölgede; özellikle kadınlarımızı bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bugün burada bulunan kadınlarımıza; Göğüs ve rahim gözü kanserleri başta olmak üzere bunlardan korunma yöntemleri hakkında bilgi verildi” dedi.
Kanser belirtilerinden şüphelenen vatandaşların, tam teşekküllü hastanelere başvurması gerektiğini vurgulayan Dr Gürkan; Simir testi ve Mamografi çekimi ile kişinin durumunun hızlı bir şekilde netleştirildiğini belirtti.
Başkan Fadıloğlu’na Teşekkür
Şehitkamil Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisi’nin ev sahipliği yaptığı seminere katılan vatandaşlar; bu tip etkinliklerden çok memnun olduklarını belirterek; Başkan M. Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI