ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EĞİTİME OLAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Olcay Külah İlköğretim Okulunda yapılan törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, , İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, okul yapımında katkısı bulunan emekli öğretmen Olcay Külah ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 EĞİTİM ADINA NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ

 Üç yıldır eğitim ve öğretime katkı amacıyla öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de katkılarıyla eğitim ve öğretime katkı vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda köylerden başlayarak merkeze doğru okullarımıza kırtasiye malzemesi veriyorduk. Bu yıl değişiklik yaparak merkezden köylere doğru gitmeye başladık. Bugün de Sayın Valimiz Erdal Ata’nın da katılımıyla Olcay Külah İlköğretim Okulunda temsili bir dağıtım töreni gerçekleştirdik. Bu yıl yaklaşık 15 Bin öğrencimize kırtasiye desteğimiz olacak. Gaziantep’te eğitim çıtasını yükseltebilmek için Şehitkamil Belediyesi olarak elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız. Öğrencilerimize verdiğimiz hediyelerde okul çantasının yanı bir öğrencinin okulda ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda veriyoruz. 2012-2013 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve tüm öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu daha sonra protokol üyeleri ile birlikte çocukların ders gördüğü sınıflarda sıralara oturarak fotoğraf çektirdiler. Hediyelerini alan öğrenciler ise Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.