ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
13 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 3. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Toplantıda komisyon raporları okunan 13 madde görüşüldü.
Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 13 madde görüşüldü.
Bir önceki meclis toplantısında komisyonlara sevk edilen 13 maddenin komisyon raporları okutuldu. 13 maddeden 6’sı oybirliği ile 5’i ise oyçokluğuyla kabul edilirken, 2 madde için ise oybirliği ile komisyonlara ek süre verildi. Yılmaz, Ekim ayı Meclis Toplantısı 4. Birleşimi’nin 16.10.2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ ELMACI PAZARI’NDA ESNAFLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ'DAN, BABALAR GÜNÜ'NDE ANLAMLI BULUŞMA
DÜLÜK ANTİK KENTİ’NDE CANDELA KONSERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE MORAL VE DESTEK MESAJI
SPOR FESTİVALİ, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
KÜSGET’TE YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE 2. KÜME SPORTİF MÜSABAKALARI COŞKUSU ÖDÜL TÖRENİYLE TAÇLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN HALK SAĞLIĞI İÇİN SIKI DENETİM
“SÜPER ÇOCUK PROJESİ” İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI