ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
13 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 3. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Toplantıda komisyon raporları okunan 13 madde görüşüldü.
Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 13 madde görüşüldü.
Bir önceki meclis toplantısında komisyonlara sevk edilen 13 maddenin komisyon raporları okutuldu. 13 maddeden 6’sı oybirliği ile 5’i ise oyçokluğuyla kabul edilirken, 2 madde için ise oybirliği ile komisyonlara ek süre verildi. Yılmaz, Ekim ayı Meclis Toplantısı 4. Birleşimi’nin 16.10.2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN ARA TATİLE RENK KATAN TATİL ŞENLİĞİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SPOR ETKİNLİKLERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN NİZİP’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ATATÜRK HÜZÜN, GURUR VE ÖZLEMLE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR