ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
MECLİSTE 15 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
Şehitkamil Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Mecliste gündemdeki 15 madde görüşüldü.
Şehitkamil Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 15 madde görüşüldü.
Gündemdeki 15 maddenin 7’si oybirliği ile İmar Komisyonu’na, 4’ü oybirliği ile 1’i ise oy çokluğuyla Plan ve Bütçe, 1 madde ise oybirliği ile Tarife Komisyonu’na sevk edildi. 2 madde için ise komisyona ek süre verildi. Yılmaz, Eylül ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi'nin 04.09.2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERLE BİR ARADA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EV ZİYARETLERİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ LİSE VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN DEĞİRMİÇEM VE SARIGÜLLÜK’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KUZEYŞEHİR’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ, GENÇLERİ BAŞKENTTE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI
BAŞKAN YILMAZ AÇIKLADI, BAKANLIK TÜRSAB’I HAKSIZ BULDU
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE TEKERLEKLİ SANDALYE