ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ FOLKLORAMA?YI SANATSEVERLER İLE BULUŞTURDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanat sever katıldı.

TÜRK BÜYÜSÜ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Müzik yönetmenliğini ve adaptasyonunu Serdar Yalçın'ın yaptığı 2 perdelik esere yoğun bir katılım olurken söylenen türkülere katılan misafirlerde eşlik etti. Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, "Çökertme", "Girdim Yarın Bahçesine", "Yemen Türküsü", "Sarı Gelin", "Madımak", "Ağam Adanalı Paşam Adanalı", "Çayda Çıra", "Allı Turnam", "Odam Kireçtir Benim", "İndim Dere Irmağa", "Evlerinin Önü Mersin, Sular İçmem Tersin Tersin", "Zeytinyağlı Yiyemem Aman", "Gesi Bağları", "Keklik" gibi türküleri seslendirdi.

VATANDAŞLAR’DAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

‘Türk Büyüsü’nü izleyen vatandaşlar gösteriyi beğendiklerini söyleyerek, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sundular.

Sanatseverler için birbirinden güzel gösterilerde bulunan ‘Türk Büyüsü’ ekibine teşekkür eden Başkan Fadıloğlu ise, “Geçen sene olduğu gibi bu sene de Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'nün "Folklorama" adlı müzikli dans gösterisi hepimizi büyüledi. Sergiledikleri güzel gösterileri hayranlıkla izledik. Başarılı bir ekiple dikkatleri üzerinde toplayan ‘Folklorama’ ekibini yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.