ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ FUTBOL YAZ OKULLARI DOLUP TAŞIYOR

GENÇ KRAMPONLAR TOP BAŞI YAPTI

Okulların yaz tatiline girmesinin hemen ardından start alan Şehitkamil Belediyesi Yaz Futbol Spor Okulları geleceğin yıldız futbolcusu olmak isteyen genç yeteneklerin adeta değişmez adresi haline geldi. Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda, Şehitkamil Belediyesi Gazikent Futbol Akademisinde ve Şehitkamil Belediyesi Selahattin Eyubi Semt Sahasında eğitimlerin sürdüğü futbol yaz okullarında binlerce sporcu yeşil çimler üzerinde forma terletmenin keyfini yaşıyor. Şehitkamil Belediyesi A Futbol Takımı Antrenörleri Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay’la birlikte geniş bir eğitmen kadrosunun da görev yaptığı futbol yaz okullarında 1000’e aşkın sporcu profesyonel liglerde yer alabilmenin mücadelesini veriyor.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİSPOR GENÇLERİ KUCAKLIYOR

Şehitkamil Belediyesi Futbol Yaz Spor Okulu Çalışmalarında genç kramponları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız,  2014 Yılı Yaz Spor Okulları kayıtlarının başladığı ilk günden itibaren Gazianteplilerin eğitim verilen tüm branşlara yoğun ilgi gösterdiğini ve şu anda yaz spor okullarında eğitim verilen 8 branşta planlanan kontenjanlarının dolduğunu ve yeni gruplar oluşturduklarını belirtti.  Yıldız, “  Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca organize edilen yaz Spor Okullarına sporcularımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Sporcularımıza nitelikli bir eğitim vermek adına ekibimizle birlikte çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz.  Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu,  spora ve sporcuyu büyük destek veriyor. Yaz spor okullarında ki verilen eğitimler, sportif anlamdaki tesisleşme, lisanslı sporcu sayımız sayın belediye başkanımızın spora olan sevgisinin en büyük göstergesi. Ben tüm sporcularımız adına kedisine bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum” İfadelerini kullandı.