ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GAZİKENT’TE GENEL TEMİZLİK YAPTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   

  İlçe genelindeki rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra her hafta farklı mahallelerde genel temizlik çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önceki gün Gazikent mahallesinde genel temizlik çalışması yapıldı. 20 yaya ekibin yanı sıra, 7 süpürge aracı, 2 traktör, 1 kepçe, 1 kamyon, 1sulama aracı, 1 hamarat, 2 presli çöp kamyonu ve 40 kişilik temizlik ekibinin görev yaptığı çalışmalar mahalle muhtarı ve çevre sakinleri tarafından dikkatle izlendi.

MUHTAR VE ÇEVRE SAKİNLERİNDEN FADILOĞU’NA TEŞEKKÜR

    Atakent Mahalle muhtarı Mehmet Akçakoca ve mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Muhtar Akçakoca, belediyenin temizlik konusundaki duyarlılığını takdirle karşıladıklarını ve bu hassasiyeti diğer hizmetlerde uygulanması halinde ilçenin son derece güzel hizmetler göreceğini kaydetti.

FADILOĞLU: YAPMAK BİZİM, KORUMAK VATANDAŞIMIZIN GÖREVİ

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki genel temizlik çalışmalarının her hafta farklı bölgelerde devam ettiğine dikkat çekerek, “En güzel temizlik kirletmemektir. Genel temizlik çalışması yapılan bölgeler iyi korunursa, işte o zaman sağlıklı bir çevre meydana gelir. Yeni mahalle statüsüne geçen köylerle birlikte hizmet alanı oldukça genişledi. Bu nedenle, ekiplerimizin çalışmalarını daha verimli hale getirmek için bazı düzenlemeler yaptık. Amacımız planlı ve programlı bir şekilde ilçemizin tüm bölgelerine eşit bir şekilde temizlik hizmeti vermektir. Gerek muhtarlarımız ve gerekse mahalle sakinleri ziyaretlerimizde memnuniyetini dile getiriyor. Temizlik çalışmalarının kalıcı olması elbette halkımızın da çevre duyarlılığı ile mümkün olacaktır” dedi.

    Fadıloğlu, temizlik konusunda şikayet bildirmek isteyen vatandaşların günün 24 saati 444 27 02 nolu ALO BELEDİYe hattını arayabileceklerini de sözlerine ekledi.