ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI, ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde yapılan törene, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'in yanı sıra çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası'nın dereceye giren öğrencilere Cumhuriyet altını hediye edeceğini hatırlatarak, belediye olarak kendilerinin de 23 Nisan törelerinde maddi ödül vereceklerini söyledi.

Satranç turnuvalarının devam edeceğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, velilerin verdiği destekten dolayı da mutlu olduklarını ifade etti.

Yeni yapılan Şehitkamil Kültür Merkezi'nin hizmete girmesiyle bu tür etkinliklerin daha rahat yapılabileceğini anlatan Fadıloğlu, "Bu merkez büyük ihtimalle 29 Ekim'e yetişir. İnşallah önümüzdeki senenin 23 Nisan'ını orada devam ettiririz. Biz milletimizin her zaman hizmetindeyiz. Hizmetlerimizi yaparken de kolektif anlayışla hareket ediyoruz. Desteklerinden dolayı ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.