ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GIDA BANKASINI AÇIYOR

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

             Halkımız tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Sevgi Mağazası Maliye Bakanımız Sayın Mehmet ŞİMŞEK’in katılımıyla 6 Mart Cumartesi günü Saat 12:30 açılacak  ve Şehitkamil halkının hizmetine sunulacaktır.

    

    DAHA FAZLA VATANDAŞA HİZMET VERİLECEK      

            Şehitkamil Belediyesi’nin sosyal yardımlaşma alanındaki en önemli faaliyetlerinden  olan “Sevgi Mağazası” modern bir binaya kavuştu. Yeni mağaza ile kapasiteyi arttırmaya planlayan Şehitkamil Belediyesi, daha çok vatandaşa ulaşmanın planını yapıyor. 2500 metrekare alana yapılan yeni sevgi mağazasında 3 adet küçük, 1 adet büyük depo ve 1 adet kuru gıda deposu bulunuyor. 29 Ekim Mahallesi’ne yapılan yeni sevgi  mağazasının  güvenlik kontrolünden, yangın alarmına kadar tüm donanımları son model teknoloji kullanılarak yapıldı.

    

    SEVGİ MAĞAZASI AÇILIŞI MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK YAPACAK.

          Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU, alt gelir grubunun yoğun yaşadığı mahallelerin ulaşımını da göz önüne alarak, çıksorut bölgesinde bulunan devasa  bir binada Sevgi Mağazası ve Gıda bankasını birleştirdiklerini belirtti. “6 Mart Cumartesi Saat 12:30 yeni yapılan modern Sevgi mağazasının açılışını Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK, Ak parti Gaziantep Milletvekilleri ve yerel yöneticilerin birlikte yapacağını ve açılış öncesi yerel sanatçıların müzik ziyafeti vereceğini belirterek,  Tüm Gaziantepli hemşerilerini açılışa davet etti.