-.jpeg)
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
15 MADDE KARARA BAĞLANDI
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi Yusuf Açıkgöz Başkanlığında yapıldı. 15 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm maddeler karara bağlandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkan Vekili Yusuf Açıkgöz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 15 madde görüşüldü. Gündem maddelerine geçilmeden önce Açıkgöz, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.
15 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
Alınan yoklamanın ardından bir önceki meclis tutanağının oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Komisyon raporları okunan maddelerden 9’u oy çokluğuyla kabul edilirken, 1 madde için ise komisyona ek süre verildi. 5 madde ise oy çokluğuyla gündemden çekildi. Toplantının ardından Açıkgöz ve meclis üyeleri bayramlaştı. Açıkgöz, Açıkgöz, Temmuz ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi’nin 01.07.2025 Pazartesi günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ VE ŞAHİN VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN YILMAZ, PERSONEL BAYRAMLAŞTI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ULU ÇINARLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ŞEHİTKAMİL’DEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN 50 MİLYON TL’LİK DESTEK
ŞEHİTKAMİL'DEN ÖĞÜMSÖĞÜT’E FUTBOL SAHASI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN YILMAZ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ