ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HİZMETTE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

BİR PAZARYERİNDEN ÇOK DAHA FAZLASI VAR

Emek Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve trafiği büyük ölçüde olumsuz yönde etkileyen Emek Uzay Çatılı Pazar Yerini mevcut yerin arka tarafındaki geniş bir alana yeniden inşa eden Şehitkamil Belediyesi, bu sayede hem trafiği rahatlatmış oldu hem de insanların daha rahat alış veriş yapma imkanı sağladı. Yeni yapılan uzay çatılı pazar yerinde vatandaşlar için her şey düşünülmüş durumda. Güvenlik kamerası, mescit zabıta noktasını barındıran pazaryeri aynı zamanda geniş otopark imkanı ile pazara gelen vatandaşların alışverişlerini daha rahat yapmalarını sağlayacak. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Başkan Fadıloğlu pazar yerini gezerek hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan gezide Başkan Fadıloğlu pazaryerinin emek mahallesine kazandırılması dolayısıyla vatandaşlardan övgü aldı.

BAŞKAN FADILOĞLU ÖRNEK PROJELERE İMZA ATIYOR

Emek Pazar Yerinin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar; “ Eskiden belediyeler hep yol su kaldırım gibi işlerle uğraşılıyor gibi algılanıyordu. Fakat şimdi bu algı çok değişti. Sosyal belediyecilik anlayışı ile Belediyelerimiz vatandaşların sosyal hayatlarına hem renk katacak hem de yaşantılarını kolaylaştıracak birçok projeye imza atıyorlar. Gaziantep’te özellikle başta Şehitkamil Belediyemiz olmak üzere öncü bir yol izledi. Türkiye’de örnek gösterilecek birçok projeye imza atıldı. Ben Gaziantep milletvekili olmama rağmen yıllarca Ankara’da yaşadım. Böyle pazaryerlerini Ankara’da İstanbul’da görmek gerçekten çok zor. Şehitkamil Belediyesi burada ferah ve çok kullanışlı bir alan oluşturulmuş. Normalde başka yerlerde böyle alanlar bina ve alışveriş merkezi yapılarak büyük gelir elde ediliyor. Başkan Fadıloğlu’na bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Donanım yönünden diğer yerlerine göre yeni Pazar yerinin çok farklı olduğunu dile getiren pazarcı esnafı; “ Yeni pazaryerimizde güvenlik kamerası, mescit, zabıta noktası ve geniş otopark imkanı ile pazara gelen vatandaşlar daha rahat ediyorlar. Müşterilerimiz memnun olunca bizim işlerimize de yansıyor. Vatandaşlar park yerinin uygun olmasından dolayı burayı tercih etmeye başladılar. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

SON DERECE MODERN BİR YAPI OLDU

 

Şehitkamil Sebze ve Meyveciler Dernek Başkanı Ahmet Ayhan; “ Yeni pazaryerimiz birçok açıdan yenilikleri barındırıyor. Ümit ediyorum ki zamanla burayı tercih eden vatandaşlarımızın sayısı artacak. Son derece modern bir yapı oldu. Otoparkı ve iç donatısıyla Emek sakinleri eşsiz bir Pazar yerine sahip oldular. Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.