ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu: “ Uzay Çatılı Pazaryeri En Kısa Zamanda Vatandaşlarımızın Hizmetinde”

Başkan Fadıloğlu ile Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Seyrantepe'de yapımı devam eden çelik çatılı pazaryeri ile sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik çatılı pazaryerini faaliyete geçirmek için uzun zamandır uğraştıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Seyrantepe'nin uzun yıllardır ihtiyacı olan pazaryeri meselesini çözmeye gayret gösterdik. Fakat daha önce yapmış olduğumuz ihalede bir aksaklık olmuştu bundan dolayı Seyrantepe'de bulunan vatandaşlarımızdan özür diliyoruz.
Bölgede çok yoğun bir nüfus bulunuyor. Buraya en yakın Umut Pazaryeri. Umut Pazaryerine inip çıkmak problem oluyordu. Vatandaşlarımızın ve muhtarımızın talepleri doğrultusunda belediyemize ait olan yerde inşallah çelik çatılı pazaryeri hayata geçecek" diye konuştu.

“Vatandaşlarımızdan Gelen Talepleri Değerlendiriyoruz”

Seyrantepe'de yaşayan vatandaşlar için sosyal tesis yaptırdıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Seyrantepe'de sosyal tesis ihtiyacı hat safhadaydı. Çok yoğun konut var. Fakat taziye evi ve el beceri kursu yoktur. Buna yönelik olarak belediye hizmet alanı olan noktada bu faaliyete başladık. Bunu yaparken, vatandaşlarımızdan gelen bir talep daha vardı. Bölgede tek alış-veriş merkezi olduğu söylendi. Buna yönelikte bir planlama yaptık. Kasap, fırın ve market yeri çıkabilecek şekilde çalışma yaptık. Üstünde de sosyal tesis unsurları barındırdık. Yaklaşık 15 güne kadar pazaryeri bitmiş olur. 3 aya kadar da sosyal tesis inşaatının bitmesi planlanıyor" şeklinde konuştu.

“Acil Sosyal Tesis İhtiyacı Olan Mahallemiz Hemen Hemen Kalmadı”

Sosyal tesis ihtiyacı olan mahallelere yönelik çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, "Sözümüz vardı. İhtiyaç olan mahallelerde sosyal tesisleri hayata geçireceğiz diye. Şuanda acil ihtiyacı olan çok fazla mahalle kalmadı. Gazikent Mahallesi'nde sosyal tesis için aciliyetimiz var. Ancak yer sorununu çözemiyoruz. Yer meselesini çözebildiğimiz noktalarda Allah'ın izniyle bir sıkıntımız kalmadı. Sosyal tesislerde, taziye evleri, etüt merkezleri ve aile merkezlerinden oluşmaktadır. Bu amaçla hem çocukların hem de annelerin eğitim alacakları mekanlar haline getirdik" ifadelerini kullandı.