ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İHSAN GÜVENÇ'İ TÜRK SANAT MÜZİĞİ SEVENLERİ İLE BULUŞTURDU

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen konsere oldukça yoğun ilgi oldu. Sanatçı İhsan Güvenç, salonu dolduran yüzlerce Türk Sanat Müziği dinleyenlerine, birbirinden güzel parçalar seslendirdi.

Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile repertuarına eklediği 2 ilahiyi de seslendiren İhsan Güvenç, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Güvenç, kendisini Gazianteplilerle buluşturan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Gecenin sonunda Başkan Fadıloğlu, yaşattığı güzel gece için İhsan Güvenç’e çiçek takdim ederek ilerleyen günlerde tekrar kendisini ağırlamak istediğini dile getirdi.

Konserin sonunda geceyi değerlendiren dinleyenler, sanatçı İhsan Güvenç ile kendilerini buluşturan ve unutamayacakları bir gece yaşatan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.