ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İLKLERE DEVAM EDİYOR

Şirinevler mahallesinde oturan semt sakinleriyle bir araya gelen Şehitkâmil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU, Anneler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Süheyla TAHAOĞLU dernek üyeleri ve Şirinevler mahalle muhtarı Ramazan YAŞAR “ÖRNEK MAHALLE” uygulaması hakkında bilgilendirme toplantısı yaptılar

FADILOĞLU; BİZ SİZE EFENDİLİK YAPMAYA DEĞİL, HİZMETKÂRLIĞA GELDİK

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şehitkâmil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU, “Bugün yönetimde oluş amacımız sizlere hizmet etmektir. Bu hizmet Sizin verdiğiniz vergilerle gerçekleşiyor, personellerimizin maaşlarını sizin verdiğiniz vergiler sayesinde ödeniyoruz, projelerimiz sizin vergilerinizle finanse ediliyor. Biz görev bilincimizi bunları unutmadan şekillendiriyoruz. Şirinevlerde uygulamaya koyduğumuz projemiz hem daha sağlıklı bir yaşam alanını, hemde daha güzel bir şehir görünümünü hedefliyor. Bunun için projemiz kapsamında çeşitli çalışmalar yapacağız, evlerin dış cephe yenilenmesi sokak sağlıklaştırılması ve kaldırım düzenlemeleri bunlardan bazıları. Bu çalışmalarda en büyük ortağımız siz olacaksınız. Yeniden düzenlenmiş ve yapılanmış sokaklarımızı siz koruyacaksınız. Başta çocuklarımıza aşılayacağımız temizlik bilinciyle projemizin günü birlik değil uzun vadeli faydalarını göreceğiz. Burada bir kez daha vurgulamak isterimdi hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık yapmayacağız sosyal kimliği her ne olursa olsun Gaziantep’te yaşayan herkes Gazianteplidir ve bizim yurttaşımızdır. Bu projede desteğini sunan tüm Gaziantepli hemşerilerimden ve Anneler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Süheyla TAHAOĞLU’na sizin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Şirinevler Mahallesinin konum olarak güzel bir bölgede olduğuna değinin Anneler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Süheyla TAHAOĞLU; evlerin dış cephelerinin boyanması ve sokak sağlıklaştırılmasının yapılacağı, Şirinevler mahallesi’nin Gaziantep’te örnek bir mahalle olacağını belirtti. Bu projeye en çok bayanların destek vermesi gerektiğini vurgulayan Süheyla TAHAOĞLU, Bahiddin Teymur ilköğretim okulunda okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere bin 300 adet diş macunu ve fırçası annelere ise şampuan, deodorant, sabun hediye etti.

Bahiddin Teymur İlköğretim okul müdür yardımcısı Mehmet ATAŞDAŞ Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADIOĞLU ile Anneler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Süheyla TAHAOĞLU’na göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür etti