ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İSLAHİYE'YE MODERN SOSYAL TESİS KAZANDIRDI

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HİÇ BİR BÖLGE AYIRT ETMEDEN HİZMET ÜRETİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil ilçesinin yanı sıra diğer ilçelere de yardımlarını sürdürüyor. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri imkanlar ölçüsünde hiç bir bölge ayırt etmeden yerine getiren Başkan Fadıloğlu, son olarak İslahiye’ye modern bir sosyal tesis kazandırdı. 3 katlı olarak planlanan ve 900 metrekare alana yapılan sosyal tesisin içerisinde bay – bayan taziye evi ve etüt merkezleri bulunuyor.

KAYMAKAM AYDIN; GURUR DUYDUM

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tesisi inceleyerek son durumu hakkında bilgi aldılar. Sosyal tesisi çok beğendiğini ve gurur duyduğunu dile getiren kaymakam Aydın; “Duyduğum mutluluğu hemen ifade etmek istiyorum. Belediyecilik artık alt yapı imar yol değildir. Artık belediyecilik insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal bir belediyecilik olmuştur. Ben Gaziantep’te ve Şehitkamil Belediyemizde bunu gördüm. Şehitkamil belediyemiz kendi sorumluluk alanlarının yanı sıra komşu ilçe belediyelere de yardımcı olarak o ilçe halkına da elinden geleni yapıyor. Sosyal tesis ve araç desteğinde bulunuyor. Bu demek oluyor ki? Birlikte büyüyelim, birlikte gelişelim ve mutlu olalım. Kendi belediyecilik hizmetlerini ve toplumsal belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getiren Şehitkamil Belediyemizi kutluyorum. Şehitkamil İlçe kaymakamı olarak yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sosyal tesisimizin İslahiye ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.