ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARA MÜSAADE ETMİYOR

Kaçak ve imara uygun olmayan yapılarla mücadele eden Şehitkamil Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri Sanayi Mahallesi 9 nolu sokakta bulunan ruhsatsız ve kaçak yapının imarda park alanı ve yol olarak geçtiğini belirleyip yıkımını gerçekleştirdi. Uzun zaman önce belediye arsası üzerine yapılmış olan ev, yapılan tespitler sonrasında boşalttırılıp gerekli güvenlik önlemleri alınarak yıkıldı.

Yıkımı çevre sakinleriyle birlikte izleyen ev sahipleri Mehmet Sağır ve Ramazan Sağır Şehitkamil Belediyesi’yle uzlaşıp, anlaşarak evlerini yıktıklarını belirttiler. Şehitkamil Belediye Başkanı’ndan memnun olduklarını dile getiren ev sahipleri; “ belediyemiz burasını daha güzel projeler için değerlendirecek. Evimizin yıkılma aşamasında Başkanımızla herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sağ olsun bizi düşünerek hareket etti. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun” dediler.