ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


360 İŞÇİ 56 EKİP İLE 24 SAAT TEYAKKUZDA

Hafta sonunda etkili olan kar yağışının ardından çalışmalarına 24 saat aralıksız devam eden Şehitkamil Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, tüm cadde ve sokaklarda 360 işçi ile 36 ekip kaldırım ve yol kenarları temizleme 20 ekip ise tuzlama çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nce aralıksız yürütülen karla mücadele çalışmalarına Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. 20 adet tuzlama aracı, 3 adet greyder sıyırıcı araç, 3 adet büyük kepçe yükleyici, 9 adet 4x4 kepçe, 1 Adet 4x4 kar kazıma aracı ile hizmet veriyor.

Kar temizleme çalışmaları ilçe sınırları içerisinde devam ederken, hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde yoğunlaştırılıyor. Vatandaşların da destek verdiği kar temizleme çalışmalarında, cadde üzerinde işyerleri bulunan vatandaşlar, dükkânları önündeki kar ve buzları biriktirerek belediyeye ait iş makinelerinin almasına katkı sunuyor.

 VATANDAŞTAN ŞEHİTKAMİL’E DESTEK

Haftanın ilk iş günü olması münasebetiyle işyerlerini açan vatandaşlar Şehitkamil Belediyesi ekiplerinin kar temizleme çalışmaları karşısında teşekkürlerini dile getirerek belediye ekiplerine kendileri de yardımcı oldular. Şehitkamil Belediyesinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten esnaf ve vatandaşlar “Hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün iş yerlerimize gelmekte zorlanacağımızı düşünüyorduk. Ama Şehitkamil Belediyemizin her işde olduğu gibi bu işdede sistemli hareket ettiğini görüyoruz. Şuan yollarımız açık ve tertemiz olmuş durumda. Belediyemiz gerçekten çok güzel çalışıyor. Başta Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular ve memnuniyetlerini dile getirdiler.