ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KAR YAĞIŞINA TEDBİRLİ

Gaziantep’te kenti etkisi altına alan kar yağışına anında müdahale eden Şehitkamil Belediyesi, iş makineleriyle yollara biriken karları temizleyerek, tuzlama çalışmaları yaptılar.

Önceki gece yağmurla karışık yağmaya başlayan kar sabaha kadar etkisini göstererek kenti adeta beyaza bürüdü. Kar yağışına günler öncesinden hazırlanan Şehitkamil Belediyesi, yollarda tutan kara anında müdahale etti. İş makineleriyle ilçedeki tüm yolları temizleyen Şehitkamil Belediyesi ekipleri, daha sonra sürücülerin kardan dolayı kayganlaşan yolda kaza yapmamaları için tuzlama çalışmasında bulundular. Şehitkamil Belediyesi’nin kar yağışına hazırlıklı olması ve anında müdahalede bulunması herkesin takdirini topladı.