ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYELERE YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞATIRHÜYÜK BELEDİYESİ’NE DESTEK

Şehitkamil Belediyesi kullanmadığı kepçe aracının tüm bakımlarını tamamladıktan sonra Şatırhöyük Belediyesi’ne hibe etti. Şehitkamil Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleşen teslim törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şatırhöyük Belediye Başkanı Mehmet Torbaş katıldı.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA VATANDAŞLARIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Kepçeyi revizyondan geçirerek kullanılacak hale getiren Şehitkamil Belediyesi geçtiğimiz günlerde olduğu gibi diğer kardeş Belediyelere araç hibesi yapmaya devam ediyor. Revizyondan geçen kepçede incelemelerde bulunan ve Başkan Fadıloğlu’ndan kepçenin anahtarı teslim alan Şatırhöyük Belediye Başkanı Mehmet Torbaş; “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu sayede Şatırhöyük halkı daha kaliteli ve daha hızlı bir hizmet vereceğiz. Buna öncülük eden ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BEN DEGİL BİZ ANLAYIŞIYLA GÖREV YAPIYORUZ

Yönetim anlayışlarında yalnızca Şehitkamil Belediyesi’nin standartlarının yükselmesi olmadığını, diğer kardeş Belediyelerin de ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise; “Şatırhöyük Belediye Başkanımızla görüşmeler doğrultusunda orada yapılacak çalışmalarda kepçeye ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Bizde bu bakımlarını tamamladığımız kepçeyi Şatırhöyük Belediyemize hibe etmeye karar verdik. Tek bir amacımız var. Vatandaşlarımıza daha kaliteli daha hızlı hizmet edebilmek.  İnşallah bu kepçe ile Şatırhöyük’de güzel hizmetler yapılır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şatırhöyük Belediye Başkanı Mehmet Torbaş, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan hibe edilen kepçenin anahtarını teslim aldı.