ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KARIŞ KARIŞ TEMİZLENİYOR

ŞEHİTKAMİL KARIŞ KARIŞ TEMİZLENİYOR

Her hafta değişik mahallelerde pilot mahalle uygulaması yapan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, önceki gün 29 Ekim ve Selahattin Eyyubi mahallelerinde genel temizlik çalışması yaptılar. 30 kişilik ekip ve 7 araçla mahalleyi karış karış temizleyen ekipler, boş arazilerdeki atıkları ve kaldırımı işgal eden taşları topladılar.

SEMT SAKİNLERİNDEN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR.

Yapılan etkili temizlik çalışmalarının son derece yerinde olduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, “Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra genel temizlik hizmetlerinin de yapılmasını yararlı buluyoruz. Ayrıca konteynır eksiği olan bölgelerdeki sorunlarda giderildi. Temizlik konusundaki hassasiyetli yaklaşımından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU’na  teşekkür ediyoruz” diye konuştular.