ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KURBAN POŞETİ DAĞITTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


150 BİN KURBAN POŞETİ VATANDAŞLARA DAĞITILDI

Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için kurban poşeti dağıttı. Şehitkamil Belediyesi temizlik ekiplerinin tek tek dağıttığı kurban poşetleri vatandaşların memnuniyetini kazandı. Mahalle muhtarlarına teslim edilen toplamda 150 Bin Kurban Poşeti çevre kirliliğinin önlenmesine büyük katkı sağlayacak. Aynı zamanda Şehitkamil ilçesinde ikamet eden vatandaşlar bayram günü poşet edinme zahmetinde bulunmayacaklar.

 

ÇEVRE TEMİZLİĞİ AÇISINDAN MEMNUNİYET VERİCİ

Yaprak Mahallesi muhtarı Cesur Kıvanç; “ Her sene olduğu gibi bu sene de Şehitkamil Belediyemiz hem çevre kirliliğinin önlenmesinde hem de vatandaşların daha güzel bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını yapmış durumda. Vatandaşlarımıza teslim edilmek üzere belediyemiz muhtarlıklarımıza toplamda 150 Bin kurban poşeti dağıttı. Bu bayramda da Şehitkamil ilçesinde temizlik anlamında bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum” dedi. Çakmak Mahallesi muhtarı Zeki Elbeyli ise; “ Kurban Bayramı vesilesi ile yapılan çalışmalar oldukça memnuniyet verici. Vatandaşlarımız da Şehitkamil Belediyemizin bayram öncesi yaptığı hazırlıklardan çok memnun. Belediyemize ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BELEDİYEMİZ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ FAZLASIYLA YAPIYOR

Mahalle sakinleri ve çevre esnafı ise; “ Güzel bir uygulama. Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışma sayesinde bayramda bir de kurban poşeti telaşı yaşamayacağız. Çevrenin kirlenmemesi adına bu poşetler bizlerin işine yarayacak. Daha önceden telaşla poşet ayarlama konusunda unutkanlık yaşanabiliyordu. Bununla birlikte çevre temizliği konusunda sıkıntılar yaşanıyordu. Ama şimdi Belediyemizin bu kapsamlı çalışması ile birlikte bu sıkıntı da ortadan kalkmış oluyor. Belediyemize ve Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz “ dediler.