ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KURSİYERLERE AŞURE İKRAM ETTİ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KURSİYERLERE AŞURE İKRAM ETTİ

 25 AİLE MERKEZİ İLE 19 ETÜT MERKEZİNDE EĞİTİM GÖREN KURSİYERLERE AŞURE İKRAM EDİLDİ

 Şehitkamil Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerlere aşure ikramında bulundu.

 Muharrem Ayı’nın gelmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda aşure dağıtımını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesislerde eğitim gören kadın ve çocuklara da aşure ikram etti. İlk olarak Demokrasi Meydanı’nda, ilçe genelindeki camilerde ve belediye içinde aşure dağıtan Şehitkamil Belediyesi, şimdi de sosyal tesislerde eğitim gören çocuk ve kadınlardan oluşan kursiyerlere ikram ediyor. Hijyen ve sağlık unsurlarını ön planda tutarak aşure dağıtımlarını gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, 25 aile merkezi ile 19 etüt merkezinde bulunan, el beceri ve spor kurslarındaki kursiyerlere aşure ikramında bulundu.

 “BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 Her türlü imkanı sağlayan ve önemli günlerde de kendilerini unutmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden kursiyerler, “Şehitkamil Belediyesi’nin açtığı kurslarda eğitim görüyoruz. Burada aile sıcaklığını aratmayan bir ortam var. Hocalarımızda hepimizle tek tek ilgileniyor. Muharrem Ayı dolayısıyla da Şehitkamil Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizlere aşure ikramında bulundu. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

 MUHARREM AYI BOLLUK VE BEREKETİN SİMGESİDİR

 Muharrem Ayı’nın önemli ve faziletli bir ay olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, “Şehitkamil Belediyesi olarak her yıl Mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Bu yılda Demokrasi Meydanı’nda, camilerimizde ve belediyemizde son olarak da aile merkezlerimizde aşure dağıttık. Bu vesileyle insanlara bolluk ve bereketin simgesi olan Muharrem Ayı’nı hatırlatmak istedik. Tüm hemşerilerimin Muharrem Ayı’nın mübarek olmasını diliyorum. Allah herkesi sağlık ve sıhhatle bu yıllara ulaştırır inşallah” diye konuştu.