ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
19 MADDE KOMİSYONLARA SEVK EDİLDİ
Şehitkamil Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Yusuf Açıkgöz Başkanlığında yapıldı.
Şehitkamil Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkan Vekili Yusuf Açıkgöz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 18 madde görüşüldü. Alınan yoklamanın ardından, bir önceki meclis oturum tutanağı oy çokluğuyla kabul edildi.
Gündemdeki 18 maddenin oy çokluğuyla ilgili komisyonlara sevk edildiği mecliste, gündem dışı bir madde de oy çokluğu ile gündeme alınarak komisyona sevk edildi.
Açıkgöz, Mayıs ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi’nin 08.05.2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN KAR MESAİSİNE ANLAMLI TEŞEKKÜR
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRINLARA SERT UYARI
BAŞKAN YILMAZ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
ŞEHİTKAMİL’DE YARIYIL TATİLİ SPOR ŞENLİĞİYLE RENKLENECEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN SACIR MAHALLESİNE AKŞAM ZİYARETİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖRNEK PROJE
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ MAHALLELERDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİ EVİNE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI